Parlami d’amore – Simona si Marco

Written by admin on . Posted in Evenimente

DATA: 2 iunie 2012
BISERICA: “Stefan cel Mare”
RESTAURANT: Panoramic, Golden Tulip Sibiu
INVITATI: 70 persoane
Povestea

Simona ne- a vizitat prima data cu convingerea ca o sa faca nunta la Palatul Brukenthal, in cel mai frumos si mai elegant cort din lume ☺, pus la dispozitie de unul din colaboratorii nostri. Am muncit mult la concept, la styling, la nunta care…. ohhhh trebuia sa fie un basm cu iz de casa regala, cu decor elegant, demn de nunta unor oameni cu gusturi rafinate, asa cum am cunoscut- o pe Simona si anturajul ei.

Nu ne plangem ☺, a iesit asa, doar ca nu s- a intamplat la Palatul Brukenthal, nici in cortul la care visam de mai bine de un an, de cand l- am descoperit pe Ovidiu (cel care are cele mai frumoase corturi din tara), ci s- a intamplat la Golden Tulip.

De ce ne- am schimbat radical planurile?! Ei bine, Simona ne- a vizitat de 2 ori inainte de nunta (deoarece viata ei este in Italia), o data ca sa discutam despre nunta ei si a lui Marco, la cort, si a doua oara ca sa ne spuna ca s- au razgandit, deoarece dupa ce a analizat variant cu cortul cu Marco, au ajuns la concluzia ca vremea in Sibiu este inselatoare si nu vor sa riste in nici un fel, mai ales ca si cununia religioasa ar fi trebuit sa se desfasoare tot la Palat, sub cerul liber ☹ Am inteles foarte bine motivele lor (stiu cum se schimba vremea in Sibiu pe parcursul unei zile) insa, nu pot spune ca nu am fost dezamagite, mai ales ca totul era planificat (in teorie), iar noaptea visam nunta lor, mai frumoasa decat nunta lui Will si Kate ☺.

Nu ne- am lasat afectate de aceasta schimbare de directie, ne- am regrupat rapid, am regandit tot ceea ce trebuia sa se intample la cort si am adaptat pentru restaurant. Nu ne- a fost greu, mai ales ca Golden Tulip este un restaurant elegant, decorat in culori placute, armonioase, perfecte pentru evenimente micute, intime, asa cum a fost nunta Simonei si a lui Marco.

Trebuie sa imi exprim adanca apreciere si admiratie pentru Simona si intregul ei anturaj. Simona ne- a impresionant prin rafinamentul ei, prin combinatia de femeie puternica, de success, impletita cu cea de iubita si sotie. Dupa cum o sa va arate si fotografiile, am avut placerea sa lucram cu oameni cu mult bun gust, foarte organizati si cu o eleganta aparte.

 

♫ ♪ Tu non mi basti mai

 

Galerie Foto
Rochie: atelier propriu Simona Bobes
Fotografie: www.iphoto.ro (Iulia Dumitru)
Flori: Frangipani
Muzica: Stage Events, Dj Romica
Concept, décor, planificare, coordonare: 7Events

Trackback from your site.

admin

Schiau Radu schietzboy http://www.schietzboy.com

Leave a comment