Paris j’ taime d’ amour

Written by gabi on . Posted in Eveniment de firma, Evenimente, Event planning agency Sibiu, Organizare evenimente corporate, Organizare evenimente private, Sevenevents

LOCATIE: SIBIU

RESTAURANT: HOTEL HILTON, ROYAL BALLROOM

INVITATI: 240 PERSOANE

Pregatire eveniment: decor casa mire, pom poms pentru masinile invitatiilor, buchete de flori pentru masinile “oficialiilor” (miri si nasi), buchet pentru mireasa si nasa, cocarde pentru mire, nas, familie, cavaleri, buchet pentru domnisoara de onoare, lumanari cu buchetele de flori pentru Biserica, decor Biserica (covor rosu, sfesnice cu aranjamente florale, boluri cu lumanari, cosulete cu petale), decor intrare in restaurant, stativ si display intrare, “coltul mirilor” – rame cu fotografii cu mirii, in diferite iposataze reprezentand relatia lor, decor mesele invitatiilor, decor prezidiu, huse roz pal pentru scaune, decor tortBaietii de la Art Event si una din ramificatii, trupa Dream Catchers, au insotit conform obiceiului, mirele la nasi si la mireasa, au intampinat mirii si invitatii cu un Cafe Concert, iar pe seara s- a distrat toata suflarea cu un concert de o ora de cover-uri.

Despre eveniment… despre oameni… despre una din cele mai reusite petreceri (de anul acesta si suntem inca la inceput)

Ziua a inceput cu emotii de toate partile, inclusiv din partea noastra, deoarece am simtit sensibilitatea si increderea cuplului, care s-a lasat cu totul pe mana noastra. Am discutat cu Ioana si Iulian toate detaliile, totul era perfect pus la punct si totusi cautam sa vedem sclipirea de multumire in ochii lor ori de cate ori ne aflam in preajma lor si stiam ca urmeaza sa fie surprinsi de un detaliu. Din fericire am fost recompensate cu varf si indesat pentru ca de fiecare data, cu toata nebunia din jurul unei nunti si mai ales din jurul mirilor, acestia isi faceau timp sa ne arunce cate un zambet si chiar isi faceau loc printre invitati pentru un cuvant de apreciere.

Dar… sa incepem cu tematica si cu inspiratia care ne- a purtat spre ea. De fapt inspiratia a venit chiar din partea Ioanei si a lui Iulian, pentru ca sunt indragostiti de Paris, Franta in general, iar luna de miere urmeaza sa si-o petreaca evident, la Paris. Discutand ne- am apropiat si am reusit sa gasim limbajul comun astfel incat, sa intelegem ca isi doresc aceasta tema insa nu vor ca nunta lor sa fie una tipic “pariziana”, cu Turnul Eiffel, si alte embleme asemenea, ¬†tronand peste tot locul. De aceea m- am gandit la ei, m- am gandit la carti, m-am gandit la doi tineri boemi care se bucura de viata si descopera lumea, vizitand si cunoscand locuri noi. Ne- am permis abordarea aceasta mai “ciudata”, cu carti pe mese (am primit o mie de intrebari, de la toate persoanele cu care am interactionat pentru pregatirea salii, de genul “dar ce e cu cartile alea…??!!!!”) pentru ca cei doi sunt extrem de relaxati, lejeri, nu cauta sa impresioneze prin lux sau mai bine zis nu-i reprezinta.

Asadar, primul pas l-am facut inspre tema, Parisul boem al perioadei iterbelice, cand multi din autorii si artistii mei preferati (catalanul Dali, spaniolul Picasso, americanul Henry Miller, frantuzoaica/ spanioloaica Anais Nin, romanul Brancusi, italianul Modigliani sau rusul Chagall) au cautat inspiratia la Paris. Stiu ca pare o tema destul de grea, probabil ca nu multi au intuit exact perioada in care am vrut sa ne situam insa, spre bucuria noastra, invitatii au ghicit in linii mari despre ce e vorba la masa lor. Pe langa aranjamentul floral superb, din frumoasele lalele, din joaca am facut o floare de hartie pe care din greseala Ioana a vazut-o si i-a placut foarte mult, de aceea decorul de pe mese a fost intregit de aceasta floare de hartie si suport pentru lumanari imbracat in ziar. Print-urile (meniuri, table card-uri, schema asezarii invitatiilor la mese) au fost si ele fidele temei, fiind scrise in font de ziar, pe un template de gazeta.

Dupa ce am terminat cu toate pregatirile, cu decorul, cu alergatura de la Iulian la Ioana, de la Ioana la Biserica, de la Biserica la Hilton etc. (catava din drumuri le-am tot repetat) si am privit rezultatul muncii, singurul lucru care mi- a venit in minte a fost ca in TOT se regasesc ei, ca fiecare detaliu ii reprezinta, ca nu poti sa spui altceva decat “Ioana si Iulian” apreciind nunta.

V- as povesti mai multe dar sincer nu vreau sa va plictisesc cu prea mult text, de aceea las spatiu sa va delectati cu cateva fotografii.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (1)

  • all news

    |

    Yes! Finally something about entertainment news.

    Reply

Leave a comment