Amelie Noelle si familia ei frumoasa

Written by gabi on . Posted in Evenimente, Event planning agency Sibiu, Organizare evenimente private, Organizare evenimente Sibiu, Sevenevents

O primavara cu parfum puternic de iubire, nou si pur precum un prunc

Incep seria de postari aleatoriu, cu acest botez, in sensul ca nu o sa revin pe blog cu evenimentele organizate, in ordine cronologica, ci pur si simplu dupa cum simt sa scriu despre ele. Astfel, botezul lui Amelie Noelle este inceputul, pentru ca organizarea lui imi evoca amintiri foarte calde despre o petrecere reusita, in familie si intre prieteni, despre niste oameni care s-au lasat cu totul in grija mea, cu acest eveniment extrem de important in viata lor. 

Nu stiu cine e mai norocos in familie, cert este ca sunt cu totii norocosi, ei pentru  ca s-au gasit si pentru ca au fost binecuvantati cu doua mandrete de fete, si  ele pentru ca s-au nascut intr- o familie iubitoare si frumoasa. Mi-a placut tare mult sa ma ocup de botezul lui Amelie, sa cunosc mai bine familia si sa transpun in acest eveniment frumos tot ceea ce am inteles eu despre ei.

Asadar, dupa cum am tot predicat inainte, pornind de la ceea ce mi- au insuflat Alis, Cristi, Sophie si mai ales Amelie, am ales un local mic, cochet si cu un aer de restaurant de familie, ceea ce si este restaurantul Christine. Trebuie sa recunosc ca mi- au placut foarte mult draperiile si felul cum patrunde lumina in incapere, mai ales dupa masa. Am fost foarte multumita cand am primit confirmarea ca le- a placut si lor, familiei, si asa a inceput, de acum, povestea noastra.

Am ales impreuna invitatia.

Am propus si a fost acceptata idea cu presonalizarea lumanarii, insa pentru ca nu imi plac lumanarile inscriptionate am propus o inimioara brodata cu numele lui Amelie Noelle si data botezului, realizata foarte frumos si delicat de Anna Boutique. Pentru suvita ce urma sa- i fie “tunsa” am pregatit o cutiuta eleganta, care sa o gazduiasca pentru eternitate. Despre decorul floral al lumanarii las imaginile sa vorbeasca, A Cote a realizat o compozitie perfecta si anemona s- a potrivit foarte bine evenimentului.

 

Conceptul decorului si detaliile petrecerii au fost influentate de numele minunii botezate, Amelie Noelle, de perioada in care s- a intamplat, primavara, de sora ei, Sophie si nu in ultimul rand de mama acestor perfectiuni de fete,  Alis.

Sper ca v- a placut rezumatul acestei zile magice de primavara. Mie mi- a deschis apetitul pentru sezonul ce a urmat si pot sa spun ca botezul acesta a prevestit doar lucruri bune pentru mine :)

Va pup si va imbratisez cu drag!

Gabriela Luca 
 

Colaboratori:

Restaurant, Christine

Tort, Christine

Fotograf, Iulia Scrob (Iphoto)

Muzica, Dj Pitch

Aranjamente florale, A Cote

Prajituri, Metrocom

Huse scaune si patut bebe, Wish Events

Concept, organizare si decor, Seven Events

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Alis

  |

  Vooi sunteti de excepție, draga mea Gabi si va multumim cu totii pt aceasta zi de poveste creată de voi!!! Sa aveți parte de un viitor plin de astfel de realizari si impliniri!!! Pupici dragi :)

  Reply

 • Bunicu "Didi"

  |

  A fost un botez foarte reusit ,Bravo lor
  In primul rind celei increstinate Amelie Noelle,Sophie Miriam ,Alis Ana ,Tata Cristi, bunicilor si mai ales invitatilor .
  Cred …… dar nu sunt sigur ca au fost cu toti foarte multumiti.
  Va pup si va inbratisez cu drag pe toti
  Si nu in ultimul rind celor care au organizat si au realizat acest souuuuuuu. cu drag Bunicu “Didi “

  Reply

Leave a comment