Archive for August, 2014

Un nou inceput

Written by gabi on . Posted in Eveniment de firma, Evenimente, Event planning agency Sibiu, Organizare evenimente corporate, Organizare evenimente private, Organizare evenimente Sibiu, Sevenevents, WordPress

… nimic nu este intamplator sau cum spun englezii “everything happens with a reason” 

Salutare! Dupa o lunga perioada de repaos, de la aparitii pe blog, nu de la evenimente, mi-am propus sa fiu mai activa si mai atenta cu cei rataciti pe aici, in cautare de materiale de vizionat sau lecturat si sa ma laud putin cu evenimentele care mi- au tinut mintea si imaginatia ocupate, dar in acelasi timp si zilele, orele, minutele, care de un an au devenit cu mult mai pretioase decat inainte.

Multe schimbari au aparut in “universul” Seven Events. Ca sa incep cu ce e mai important si mai important, in “echipa” a aparut un nou membru, Ava Caterina, o minune de un an (acum), care momentan si cred ca multi ani de acum inainte, o sa fie principala sursa de inspiratie si de energie creatoare.

Alte schimbari importante, din cele 3 angels a ramas doar “one angel”, Simona si Dana au ales sa parcurga alt drum profesional, insa pe mine m- a prins microbul si se pare ca sunt dependenta de fericirea cuplurilor din jurul meu. Nu, nu a fost usor, insa experienta acumulata, energia pe care mi- a transmis- o bobocelul meu, Ava, si suportul nepretuit al prietenilor si al familiei m- au ajutat cum nu se poate mai mult si spre surprinderea multora am reusit sa nu dezamagesc si sa ma implic in multe proiecte frumoase, care nu au fost doar nunti si botezuri ci si evenimente corporate si publice (Media Music Awards, Aniversare 9 ani Liquid).

In ciuda schimbarilor, nu tocmai mici, care m- au determinat sa ma reorganizez rapid si eficient,  am avut doi ani cu multe evenimente memorabile, doi ani norocosi pentru ca am avut placerea sa interactionez cu oameni frumosi, intelegatori si inteligenti, care m- au “provocat” in a le organiza evenimente frumoase, sincere, adevarate sarbatori ale iubirii.

 

De aceea vreau sa le spun inca o data, simplu si sincer, “MULTUMESC!”, vreau sa stie ca desi, poate, nu am vorbit de o perioada de timp, au in mine un prieten adevarat, genul de prieten cu care nu e nevoie sa vorbesti zilnic, dar atunci cand ai nevoie de un sfat, de o vorba buna sau de cineva care doar te asculta, sunt la celalt “fir” al telefonului, sau ma gasesc in Sibiu, cand nu sunt in concediu.

De cativa ani buni am pornit intr- o fantastica aventura, traiesc viata de parca as merge mereu intr- un roller coaster, cu suisuri care iti taie respiratia de fericire si coborari ametitoare. Acum sunt intr- o zona lina, fara variatiuni prea mari insa astept cu sufletul la gura ce va urma…