Archive for March, 2012

Nunta Ana si Radu

Written by admin on . Posted in Evenimente

LOCATIE: POIANA BRASOV
RESTAURANT: HOTEL AURELIUS
INVITATI: 300 PERSOANE
PREGATIRE EVENIMENT: DECOR SI ARANJAMENTE, PENTRU PETRECEREA DE NUNTA SI PENTRU PETRECEREA DE CUNUNIE, SERVICIUL FOTO.

Descriere eveniment: Doua zile de petrecere, cu oameni deosebiti, tineri, eleganti, pusi pe distractie. In ambele zile invitatii au fost rasfatati cu muzica live, antrenanta, cu meniuri de exceptie (in prima seara mancare traditionala romaneasca, iar in a doua seara specialitati din bucataria internationala) si alte surprize placute, care i- a determinat pe multi sa declare evenimentul ca fiind cel mai asteptat si totodata cel mai elegant al anului. De tinutele invitatiilor nu mai pomenesc, spun doar ca toti s- au intrecut in eleganta.

Nunta de toamna

Written by admin on . Posted in Evenimente

LOCATIE: SIBIU
RESTAURANT: HOTEL RAMADA
INVITATI: 120 PERSOANE
PREGATIRE EVENIMENT: BUFET DE FRUCTE

Descriere eveniment: Avem putine de spus despre acest eveniment, din simplul motiv ca ne- am ocupat doar de bufetul de fructe care a trsansmis invitatilor exact ceea ce ne- am dorit, belsug, frmusete, dragoste pentru culori.

Nunta Gabi si Dorin

Written by admin on . Posted in Evenimente

LOCATIE: SIBIU
RESTAURANT: HOTEL HILTON, ROYAL BALLROOM
INVITATI: 170 PERSOANE

Pregatire eveniment: serviciu complet de wedding planning (machiaj, hair styleing, decor acasa, masini, Biserica, restaurant, aranjamente si buchete, foto/ video, muzica, bar, candy bar, asistenta pe durata evenimentului… si multe altele, aici prezentam doar rezumatul si rezultatul).
Descriere eveniment: O zi incarcata pentru wedding planner dar linistita si lipsita de stres pentru fericitul cuplu, lucru care s- a vazut in lejeritatea cu care s- au desfasurat evenimentele, incepand de la coafor si machiaj, pana acasa, la Biserica, sedinta foto si intr- un final la restaurant. O nunta dinamica, s- a dansat in continuu, asta inseamna ca muzica a fost pe masura, iar invitatii au fost cu chef de dans si distractie, probabil ca o doza de curaj au primit- o din partea barmanului. Decorul a fost unul simplu, aranjamente cochete in ceainice, asezate pe un covor de muschi. Un element de mare success a fost bufetul de dulciuri care, spre uimirea parintilor sceptici, a fost devorat in doar cateva ore (devorat, refacut, din nou devorat si…. tot asa, pana cand au ramas doar suportii si recipientele). In urma unui “sondaj adhoc”, invitatii au decis in unanimitate ca a fost o nunta reusita, diferita de cele multe si ar tot merge la asa nunti.

Petrecere de Craciun – Hermannstadt Broker

Written by admin on . Posted in Evenimente

LOCATIE: SIBIU
RESTAURANT: HOTEL HILTON, VERSAILLES
AFTER PARTY: BOWLING, SWITCH & BOWL
INVITATI: 12 PERSOANE

Pragatire eveniment: servicii complete event planning (rezervare locatii, design si print invitatii, meniu mancare, bautura, vouchere cadou Spa, fotograf).
Descriere eveniment: Am organizat o petrecere pentru o firma mica dar voinica, o echipa bine inchegata, tanara si plina de elan. Seara a inceput intr-o atmosfera eleganta si linistita de restaurant, iar dupa ce s-au delectat cu preparate frantuzesti si vinuri de calitate au continuat seara la bowling. Fotograful nostru a fost pe metereze pentru a surprinde echipa la “lucru”.

Nunta Simona si Gabi

Written by admin on . Posted in Evenimente

LOCATIE: SIBIU
RESTAURANT: HOTEL SILVA
INVITATI: 180 PERSOANE

Pregatire eveniment: tematica “New year eve”, decor si aranjamente florale pentru acasa, biserica si restaurant, lumini arhitecturale, divertisment (traditionalul urs in noaptea de revelion), artificii, lampioane, bufet de dulciuri si fructe.

Descriere eveniment: Dupa data pe care cuplul a ales- o sa- si spuna DA si sa sarbatoreasca alaturi de familie si prieteni este usor de inteles ca au vrut o nunta nonconformista, iesita din tipare. Am organizat o nunta bogata, cu elemente pe care le- am putut folosi pentru ca nunta s- a desfasurat noaptea, de la 8 pana la ultimul invitat in picioare.  Atat fericitul cuplu cat si invitatii s- au distrat de minune, iar la fel de mult ne- a facut noua placere sa o organizam.